Jarek Nohavica - Koncert

Sólový recitál jednoho z našich nejznámějších písničkářů s kytarou a heligonkou sestavený nejen ze známých písní, ale i z aktuálních novinek z posledního alba Máma mi dala na krk klíč.

Fanoušci Jarka Nohavici si již zvykli, že jeho koncerty jsou samé překvapení, a vždy naprosto nově dramaturgicky sestavené. Na současných koncertech Jarka doprovází na akordeon a piano vynikající muzikant z Varšavy Robert Kusmierski a na perkuse a bicí Pavel Plánka z Plzně.

Vstupné: 950 Kč na místě / 850 Kč v předprodeji od 30. 7. 2024 od 8:00 hod.

Přímý prodej vstupenek najdete v Turistickém informačním centru Boskovice, Masarykovo nám. 1, tel. 516 48 86 77, zde platba pouze hotově!! Nebo můžete využít platebních nebo věrnostních karet a zakoupit si na webových stránkách eVstupenku (platba kartou online) a vytiskněte si ji z pohodlí domova.

Na osobu bude prodáno maximálně 6 vstupenek.

Upozornění: Zakoupení eVstupenky platbou Kreditem se týká pouze majitelů naší Věrnostní karty. Dvě hodiny před začátkem akce již nelze zakoupit eVstupenky kartou online.

Do areálu koncertu platí v rámci bezpečnosti zákaz vnášení deštníků. V případě deště si prosím přineste pláštěnky.

Koncert je do 15 let nepřístupný!

Do areálu koncertu platí přísný zákaz vnášení alkoholických nápojů, včetně čepovaného piva. Nealkoholické nápoje vnášet lze, budou k prodeji v baru u Zámeckého skleníku (v blízkosti letního kina).

Na koncertě si mohou diváci zakoupit CD, DVD, zpěvníky atd.

Více informací najdete na: www.nohavica.cz

Caffe Bar Skleník