Václav Havel: Ztížená možnost soustředění

Divadlo V Roztocké - Jilemnice uvádí...

Divadelní hra Ztížená možnost soustředění vznikla roku 1968 pro pražské Divadlo Na zábradlí. Hlavní postavou je vědec Eduard Huml. Své teorie o štěstí diktuje mladé sekretářce Blance, která ho přitahuje. Huml je však ženatý, dokonce má milenku Renatu. Ta s manželkou Vlastou o sobě navzájem vědí a nutí Humla, aby jeden, či druhý vztah ukončil. Vědec oběma slibuje, že "to" s "tou druhou" při nejbližší příležitosti skoncuje. Huml je také účastníkem výzkumu doktorky Balcárkové, která má prostřednictvím počítače zvaného Puzuk zjistit vše, co se týká lidské individuality. Tým se setká v domácnosti Humlových, kde se však citlivý přístroj při každém pokusu zhroutí. Výsledkem je situační komedie o štěstí, které se stalo tématem vědeckého zkoumání.

V hlavní roli exceluje Petr Křivinka.

Vstupné: 180 Kč na místě / 150 Kč v předprodeji

Zakupte si zde na webových stránkách eVstupenku (platba kartou online) a vytiskněte si ji z pohodlí domova. Přímý prodej vstupenek najdete v Turistickém informačním centru Boskovice, Masarykovo nám. 1, tel. 516 48 86 77.

Upozornění: Zakoupení eVstupenky platbou Kreditem se týká pouze majitelů naší Věrnostní karty. Dvě hodiny před začátkem akce již nelze zakoupit eVstupenky kartou online.

Caffe Bar Skleník