Hrnek Street Party

Den, kdy se ulice promění v místo, kde voní čaj i čerstvě pražená káva, hamburgery, vege, gril, pivo, víno a originální cascarové koktejly.

Oslava 
30. narozenin Literární čajovny Hermanna Ungara
20. narozenin Kafírny Dogvill
15. narozenin Pražírny Boskovice

Vstupné: ZDARMA

Program:

14.00 DJ O-CHARM
15.45 MOTHERS ANGELS
17.30 HARD TO FRAME             
19.00 OMNION
20.45 MOIMIR PAPALESCU AND THE STYLIST

 

DJ O-CHARM (Boskovice)
Mladý začínající boskovický DJ O-CHARM spojuje generace. Od teenagerů až po ty, kteří si pamatují otevření čajovny před 30 lety. Jeho sety jsou cestou časem. Od energického drum'n'bassu po uklidňující chill out. Od klasického reggae po moderní elektroniku.

MOTHERS ANGELS (Litomyšl) www.mothersangels.cz
Kapela Mother’s Angels z Litomyšle hraje pop/rock s českými texty, kterému dominují silné melodie, elektrické kytary a pulzující basa. Za svou historii mají na kontě stovky odehraných koncertů - mj. na největších českých festivalech České Hrady, Rock for People, Votvírák nebo turné s kapelami Divokej Bill, UDG. Mother’s Angels natočili čtyři řadová alba - Žár, Můj Dům, Boj a aktuálně vydanou desku Představy (květen 2024) s producentem Romanem Procházkou (Divokej Bill). 

HARD TO FRAME (Praha)  www.hardtoframe.cz
Kapelu Hard to Frame vystihuje barevná kombinace elektronické a akustické hudby s prvky jazzu, podtržená křehkým hlasem zpěvačky Karoliny. Kapela dokáže být na pódiu jemná, až zasněná a zároveň vás rozvibruje hlubokými beaty, které nezapřou inspiraci v dubstepu, d'n'b nebo minimalistickém technu. Touha kombinovat žánry a propojovat nástroje akustické s elektronickými se pak promítá do nezaměnitelného zvuku kapely s jasně čitelným producentským rukopisem Oczeho, jenž skládá většinu hudby. 
Pětičlenná formace vydala na jaře roku 2019 své první LP Ghosts, ze kterého se vizuálního ztvárnění v podobě klipu dočkaly písně Magic Land a Bubbles. Skladby z alba můžete pravidelně zaslechnout i na českých rádiích. Kapela má několik záznamů z live session jako Ledoborci kultury, Balcony TV, Mladí ladí jazz, Wombat Sessions, Old Lamp Sessions a další. Zároveň si zahráli na festivalech jako Colours of Ostrava, Beseda u Bigbítu, Metronome Festival aj. 

OMNION (Praha)  www.omnion.cz
Omnion (Europe / Czechia / Prague) je sólový projekt skladatele, multi-instrumentalisty a hráče na tabla Tomáše Reindla. Omnion definuje svůj osobitý styl „OmniBeat“ jakožto unikátní kombinaci živých nástrojů s interaktivní elektronikou. V jeho jasně rozpoznatelném autorském rukopisu se snoubí inspirace pradávnými kořeny  hudby Východu i Západu, spolu se sofistikovanými přístupy k live processingu a loopingu. Jeho přesahy zasahují do kategorií od elektro-akustického downtempa, přes world-beat, až po extatickou taneční hudbu s pozitivními deep vibes. Kromě klubových a festivalových vystoupení má Omnion za sebou i řadu vystoupeni v chrámových prostorech, s meditativně laděným programem. Omnion vytváří hudbu nejen k poslechu, ale i k tanci, který vnímá jako archetypální lidskou potřebu. 

MOIMIR PAPALESCU and THE STYLISTS with Tonya Graves (Praha)  www.facebook.com/thestylistsofficial
Dynamický elektro pop s prvky diska a funku, s pulzujícími syntezátory a úchvatným zpěvem. Jakoby se na jednom pódiu potkali Kraftwerk s Donnou Summer.
The Stylists založili Moimir Papalescu (The Nihilists, Magnetik, Die alten Maschinen) skladatel, hráč na klávesové nástroje a „specialista“ na syntezátory a zpěvačka (ale také herečka) Tonya Graves (Liquid Harmony, Monkey Business), dále pak jsou s nimi na palubě multiinstrumentalista a hráč na dechové nástroje, vynikající jazzman Petr Venkrbec (The Nihilists, Mr. Lovo; dříve také Vltava, Psí vojáci, Krausberry) a bubeník Miki P. (JAF34, Papalescu2). Věrni svému názvu The Stylists přinášejí na pódia nadupanou taneční hudbu. Je to jízda, kdy odhodíte všechny chmury a zábrany a budete se skvěle bavit. 

Caffe Bar Skleník