Karel Plíhal - Recitál

VYPRODÁNO! Recitál písničkáře Karla Plíhala. Projev, který nelze napodobit. Jemná a hravá poetika, komorní atmosféra. Vše ve formě inteligentně humorných, často vyzrále sebeironických textů nebo krátkých veršovánek uvozujících či doplňujících jednotlivé písničky. Plíhal kytarista jest kapitola sama pro sebe. Člověk by mohl tohoto kytarového samouka poslouchat i zarytě mlčícího a v žádném případě by se nenudil.

Karel Plíhal vystudoval Střední průmyslovou školu strojnickou v Olomouci, poté pracoval jako konstruktér, topič v olomouckém divadle a nakonec se stal písničkářem (ačkoliv nemá žádné hudební vzdělání). Na kytaru hraje od 15 let. Nejprve hrál v olomouckých undergroundových country-swingových kapelách Hučka, Falešní hráči a Plíharmonyje. První sólové vystoupení měl v roce 1983. Karel Plíhal je čtyřnásobný držitel ceny soutěžního hudebního festivalu Porta.

Pořad není vhodný pro děti do 12 let.

Vstupné: 400 Kč na místě / 350 Kč v předprodeji

Zakupte si zde na webových stránkách eVstupenku (platba kartou online) a vytiskněte si ji z pohodlí domova. Přímý prodej vstupenek najdete v Turistickém informačním centru Boskovice, Masarykovo nám. 1, tel. 516 48 86 77.

Upozornění: Zakoupení eVstupenky platbou Kreditem se týká pouze majitelů naší Věrnostní karty. Dvě hodiny před začátkem akce již nelze zakoupit eVstupenky kartou online.

Caffe Bar Skleník