Jiří Kolbaba: Východní Afrika

VYPRODÁNO! Vydejme se společně na objevnou cestu do oblasti, která od nepaměti lákala největší dobrodruhy planety. Setkáme se s místními domorodci, ale hlavně se zástupci přitažlivé i obávané fauny. Spatřit zblízka exotické africké šelmy patří pro mnohé ke splněným snům.

Keňa, Tanzánie, Zanzibar a další poklady východní Afriky, to je zbrusu nová diashow Jiřího Kolbaby.

Jeden z nejznámějších českých dobrodruhů, cestovatel Rádia Impuls a viceprezident Českého klubu cestovatelů, Jiří Kolbaba, Vás prostřednictvím svých jedinečných fotografií provede všemi kouty světa s důrazem na unikátní přírodní úkazy, kompozice a roztodivné tváře domorodců s nádechem dobrodružství, poznání, exotiky a tajemna.

V celosvětové kampani Keep walking byl Jiří Kolbaba zařazen do elitní skupiny cestovatelů a dobrodruhů. Své originální zážitky z více než 130 navštívených zemí všech šesti kontinentů a pravidelných expedic do nejodlehlejších oblastí světa sděluje posluchačům po celé republice na desítkách přednášek ročně a také prostřednictvím médií (např. ve vlastním pořadu na Rádiu Impuls). Jeho přednášky můžeme bez nadsázky označit jako „koncert mluveného slova“, neboť jsou vedeny poutavým způsobem s dokonalou znalostí barvitosti a zvukomalebnosti českého jazyka.

Vstupné: 250 Kč na místě / 220 Kč v předprodeji

Zakupte si zde na webových stránkách eVstupenku (platba kartou online) a vytiskněte si ji z pohodlí domova. Přímý prodej vstupenek najdete v Turistickém informačním centru Boskovice, Masarykovo nám. 1, tel. 516 48 86 77.

Upozornění: Zakoupení eVstupenky platbou Kreditem se týká pouze majitelů naší Věrnostní karty. Dvě hodiny před začátkem akce již nelze zakoupit eVstupenky kartou online.

Caffe Bar Skleník