Symfonický orchestr města Boskovice: Rapsodie přes oceán

Symfonický orchestr města Boskovice má tu čest pozvat vás na koncert plný hudebních skvostů. Večer otevře Symfonie a Menuet od Jaye Wilsona, skladby, které se staly milníkem v historii našeho orchestru díky evropské premiéře v roce 2017.

Tento hudební večer bude o to výjimečnější, že se k nám připojí renomovaný klavírista Jiří Hrubý, jehož interpretace jsou známé po celém světě. Jiří Hrubý nám předvede své umění v drobných skladbách Bugatti Step od Jaroslava Ježka a Maple Leaf Rag od Scotta Joplina, které jsou skvělým příkladem hudební virtuozity a zábavnosti současně.

Vrcholem večera bude oslava stého výročí skladby Rhapsody In Blue od George Gershwina, kterou Jiří Hrubý zahraje společně s naším orchestrem. Tato skladba pro sólový klavír a orchestr je považována za jednu z nejvýznamnějších amerických hudebních děl 20. století a její provedení slibuje nezapomenutelný zážitek.

Koncertem vás provedou dirigenti Tomáš Pléha a Dominik Pernica.

Přijďte s námi oslavit sílu a krásu hudby, která překonává generace a spojuje lidi. Vaše přítomnost je pro nás cenná a těšíme se na setkání s vámi na tomto hudebním svátku.

Členové SOMB

Vstupné: 230 Kč na místě / 180 Kč v předprodeji / 160 Kč studenti a senioři

Zakupte si zde na webových stránkách eVstupenku (platba kartou online) a vytiskněte si ji z pohodlí domova. Přímý prodej vstupenek najdete v Turistickém informačním centru Boskovice, Masarykovo nám. 1, tel. 516 48 86 77.

Upozornění: Zakoupení eVstupenky platbou Kreditem se týká pouze majitelů naší Věrnostní karty. Dvě hodiny před začátkem akce již nelze zakoupit eVstupenky kartou online.

Caffe Bar Skleník